© 2019 Jannamari photography

Tietosuojaseloste

info@jannamari.fi | 0405830398 | Y-tunnus: 2837716-8
Studio V - Veckjärventie 1A. 06150 PORVOO

Boudoirpäivät 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuonna 2019 palaamme kehiin aivan uusin kuvioin! Yhden hotellin sijaan meillä on monta upeaa erilaista teemaa, joista voit valita itsellesi mieluisimman. Kaikki eivät ole kaikille, mutta jokaiselle löytyy varmasti jotain. Toivomme, että voimme näin tarjota vielä paremmin Sinulle sopivan kuvauksen, jossa tunnet olosi rennoksi ja upeaksi. 

 

Ovat kuvat sitten lahja puolisollesi tai itsellesi, on itse kuvaus ihana ja positiivinen kokemus niin sinulle, kuin kehonkuvallesikin. Me näemme sinut upeana naisena ja haluamme, että myös sinä näät itsesi sellaisena kuvissasi. ♡

Sinun tarvitsee vain valita fiiliksen perusteella itsellesi sopiva teema ja varata paikkasi. Saat hyvissä ajoin ennen kuvausta kattavan oppaan, jotta tiedät miten valmistautua tulevaan elämykseesi. Voit koska vain lähestyä meitä viestillä, jos mielessäsi on kysymyksiä esimerkiksi asujen suhteen, autamme mielellämme. :)

 

Kuvaan luonnonvalolla ja käsittelen kuvat huolellisesti, mutta en kuvattavan ulkonäköä muuttaen. Ainoastaan tilapäiset ihovirheet, kuten finnit ja mustelmat poistetaan. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mutta tässä ne ovat, vuoden syksyn 2019 odotetut kuvauspäivät: 

12-18.8 NATURE

 

Kevään toiseksi suosituin teema saa jatkoa heti ensimmäisenä, jotta ehdimme nauttia vielä kesäilloista. Kuvaus järjestetään luonnossa Porvoossa myöhään illalla ja kuvauksen hintaan sisältyy myös kukkaseppele. Kuvausmiljöissä on pari vaihtoehtoa, joista asiakas saa valita. 

 

22.8 WHITE

 

Aivan mielettömän upea kuvausmiljöö, Oitbackan kartanon Orangeri Espoossa. Kaunista valoa tulviva tila koristellaan kukilla ja hempeät kuvat on taattu. Pue tänne vaaleita sävyjä, pitsiä ja pellavaa. 

14-15.9 COSY @TAHKO

Upea moderni hirsihuvila luonnon keskellä Tahkolla mahdollistaa niin tunnelmalliset sisäkuvat kuin kauniit kuvat myös ulkona rappusilla ja järven rannassa. 

 

28.9 INDUSTRIAL

Kevään ylivoimasesti suosituin teema ja myös oma lempparini kuluneista kuvauksista. Rouhea Kaapelitehdas on taas varattu käyttöömme ja valon ja varjon leikittelyllä saan upeita kuvia, täynnä kontrastia ja syvyyttä. Pue tänne tummempia ja erikoisempia asuja, kuten nahkatakki tai märkä t-paita. 

 

6.10 COSY


Neuleita, ylipolvensukkia, kahvikuppeja ja syksyn lämpöä. Kaunis ja kodikas Keravan Kartano tarjoaa ihanat ja  lempeät puitteet kuvaukselle. 

7.12 CHRISTMAS EDITION

Upea yllätyspäivämme loppuvuodelle! Joululahja itselle tai puolisolle. Kuvauspäivä järjestetään Hirvihaaran kartanon kauniissa lasipaviljongissa. Stailaamme osan paviljongista jouluisesti, joten saat halutessasi jouluista juhlatunnelmaa kuviin. Myös täsin ajattomat kuvat onnistuvat yhtälailla.. Kuvien toimitus jo jouluksi!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All Beauty

 

 • Meikki & kampaus

 • Lasillinen kuohuviiniä tai tuoremehua

 • 1h kuvausaika sisältäen vaatteiden vaihdon (max 4 asua) 

 • Valintagalleria ja 10 valmista kuvatiedostoa huolellisesti käsiteltyinä, väri- ja mustavalkoversioina

 • Mahdollisuus ostaa lisäkuvia ja kuvatuotteita

 

499 euroa

Medium

 • 1h kuvausaika sisältäen pukeutumiset 

 • Valintagalleria ja 10 valmista kuvatiedostoa huolellisesti käsiteltyinä, väri- ja mustavalkoversioina

 • Mahdollisuus ostaa lisäkuvia ja kuvatuotteita

399 euroa

Light

 • 30 min kuvausaika sisältäen pukeutumiset (max 2 asua) 

 • Valintagalleria ja 5 valmista kuvatiedostoa huolellisesti käsiteltyinä, väri- ja mustavalkoversioina

 • Mahdollisuus ostaa lisäkuvia ja kuvatuotteita

249 euroa

 

Kuvausten hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Varausmaksu 100e maksetaan varauksen yhteydessä, eikä sitä palauteta, ellei kuvaus peruunnu meidän taholtamme. 

Miten varaat kuvauksen?

 

1 -Valitse itsellesi sopiva viikonloppu ja varmista kalenteristasi, että päivä on varmasti vapaa. Varausmaksuja ei palauteta. 

2 - Laita sähköpostia osoitteeseen info@jannamari.fi ja kerro viestissäsi vähintään: nimesi, puhelinnumerosi, kotiosoitteesi, toivomasi päivämäärä ja kumman paketin haluaisit.

3 - Saat minulta vapaat ajat joista voit valita omasi. 

4 -Valittuasi sopivan ajan saat minulta kuvaussopimuksen ja varausmaksun laskun.

5 - Allekirjoita sähköinen kuvaussopimus ja maksa lasku.

6 - Paikkasi on vahvistettu! Nyt voit odotella rauhassa kuvausopasta ja valmistautua kuvauspäivään. Jos oppaan luettuasi mietit vielä jotain, voit laittaa meille viestiä ja autamme sinua parhaamme mukaan. :) 

 

 

Parhaat paikat viedään käsistä nopeasti, joten varaa kuvauksesi pian! 

 

Terkuin,

Jannamari, Viktoria ja Nelli

 

Jannamari  & Beauty by Viktoria & Hairdesignelli