© 2019 Jannamari photography

Tietosuojaseloste

info@jannamari.fi | 0405830398 | Y-tunnus: 2837716-8
Studio V - Veckjärventie 1A. 06150 PORVOO

Naisten kuvauspäivät 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boudoir, beauty, voimaannuttava, naiseus, you name it. Kuvauspäivät ovat naisille, jotka opettelevat rakastamaan itseään. Voit tulla vaatteet päällä tai ilman mitään.

Meillä on monta upeaa erilaista teemaa, joista voit valita itsellesi mieluisimman. Kaikki eivät ole kaikille, mutta jokaiselle löytyy varmasti jotain. Toivomme, että voimme näin tarjota vielä paremmin Sinulle sopivan kuvauksen, jossa tunnet olosi rennoksi ja upeaksi. 

 

Ovat kuvat sitten lahja puolisollesi tai itsellesi, on itse kuvaus ihana ja positiivinen kokemus niin sinulle, kuin kehonkuvallesikin. Me näemme sinut upeana naisena ja haluamme, että myös sinä näät itsesi sellaisena kuvissasi. ♡

Sinun tarvitsee vain valita fiiliksen perusteella itsellesi sopiva teema ja varata paikkasi. Saat hyvissä ajoin ennen kuvausta kattavan oppaan, jotta tiedät miten valmistautua tulevaan elämykseesi. Voit koska vain lähestyä meitä viestillä, jos mielessäsi on kysymyksiä esimerkiksi asujen suhteen, autamme mielellämme. :)

 

Kuvaan luonnonvalolla ja käsittelen kuvat huolellisesti, mutta en kuvattavan ulkonäköä muuttaen. Ainoastaan tilapäiset ihovirheet, kuten finnit ja mustelmat poistetaan. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28.3. PORVOO - Cosy

 

Korkkaamme kiertueen kotikaupungissamme Porvoossa. Kuvausmiljöönä toimii kodikas ja valoisa asunto. Täydellinen valinta sinulle, joka haluat rentoa hyggeilyä tai et halua välttämättä riisuutua, vaan enemmän lifestyle-henkisiä kuvia.

 

18.4. TAMPERE - Bloom

 

Aivan mielettömän upea kuvausmiljöö, tyhjä huvila Tampereella. Kaunista valoa tulviva tila koristellaan kukilla ja hempeät kuvat on taattu. Pue tänne vaaleita sävyjä, pitsiä ja pellavaa. Kesän morsianten ykkösvaihtoehto!

2.5. HELSINKI - Industrial

 

2019 ylivoimasesti suosituin teema ja myös oma lempparini kuluneista kuvauksista. Rouhea Kaapelitehdas on taas varattu käyttöömme ja valon ja varjon leikittelyllä saamme upeita kuvia, täynnä kontrastia ja syvyyttä.

1.6-30.8. - PORVOO - Nature

Kesän ajan kuvaan ihania naisia auringonlaskuissa luonnossa. Miljöövaihtoehtoja on erilaisia. Ehdoton kestosuosikki! 

 

17-19.7 OULU - Simple & Nature

Lauantaina 18.7 kuvaan modernissa ja valoisassa tilassa, jossa saamme yksinkertaisia, kauniita ja ajattomia kuvia. Illoille on muutama aika upeassa luonnossa. 

8.8. HELSINKI

2019 ylivoimasesti suosituin teema ja myös oma lempparini kuluneista kuvauksista. Rouhea Kaapelitehdas on taas varattu käyttöömme ja valon ja varjon leikittelyllä saamme upeita kuvia, täynnä kontrastia ja syvyyttä.

5.9 TAMPERE - Bloom / Cosy

Kuvausteema ja -paikka tarkentuu kevään aikana. 

17.10 KUOPIO 

Kuvausteema ja -paikka tarkentuu kevään aikana.

 

 

 

 

 

 

 

Paketit, päivät ja ilmoittautuminen julkaistiin ennakkoon 12.2.2020 sähköpostilistalaisille ja osa ajoista on jo myyty. Loput ajat tulevat nettiin varattavaksi maaliskuussa uusille nettisivuille.

Terkuin,

Jannamari, Viktoria ja Nelli

 

Jannamari  & Beauty by Viktoria & Hairdesignelli