Helou!

Olen Jannamari. Valokuvaaja, äiti, puoliso ja haaveilija. 

Rakastan lempeitä kesäiltoja, sunnuntaiaamuja, suklaata, ystävien naurua, koirani pehmeää kuonoa sylissäni ja pienten aarteideni tuhinaa kainaloissani iltaisin. 

​Nautin myös suunnattomasti omasta rauhasta, työstäni ja siitä, kun joku muu siivoaa ja laittaa ruoan. Elämä ei todellakaan ole aina pelkkää pumpulia, mutta ehkä juuri siksi olen valokuvaaja. Aika kultaa muistot, ja haluan olla osana sen tapahtumista. Haluan vangita sinulle ne kauniit hetket, nauruntirskahdukset ja rakkauden, tämän hetkisen elämän.

Minulle työssäni tärkeintä olet sinä ja rakkaasi. Haluan, että jo kuvaus kokemuksena on voimauttava, ihana ja rentoutunut. Kuvista puhumattakaan. Olen kanssasi mukana tässä prosessissa ensimmäisistä haaveista aina valmiiden kuvatuotteiden luovuttamiseen saakka.

5 faktaa minusta

  1. Olen asunut lähestulkoon koko elämäni Porvoossa. Rakastan tätä kaupunkia, enkä osaisi kuvitella muuttavani pysyvästi minnekään muualle. Tilapäisesti kyllä, sisälläni asuu suuri maailmanmatkaaja!
  2. Olen pienestä saakka rakastanut vauvoja. Halusin isona 10 lasta (heh, en enää) ja minulla oli lukuisia nukkeja hoidettavana. Vauvakuumeeni alkoi ihan oikeasti jo yläasteella ja vuodet aikuisuutta kohti olivat raastavan pitkiä! Ammattivaihtoehdotkin liittyivät pitkälki vauvoihin ja äiteihin, päällimmäisinä kätilö ja neuvolaterveydenhoitaja. Vauva-, synnytys- ja perhekuvaajana koen kuitenkin saavani näistä ne parhaat palat, rakastan työtäni!
  3. Tulen täysin suomenkielisestä perheestä, mutta vanhempani ajattelivat toteuttaa "hauskan" kokeilun ja laittoivat minut ruotsinkieliseen päiväkotiryhmään. Vasta 4. luokalle siirryin suomenkieliseen kouluun, mutta kielitaito jäi minuun pysyvästi. Nykyään en enää uskalla juurikaan käyttää ruotsinkielentaitoani, mutta ymmärrän lähestulkoon täydellisesti edelleen.
  4. Tuskailin ammatinvalinnan kanssa todella pitkään ja kävin kokeilemassa niin ammattikorkeakoulua kuin yliopistoakin, kunnes vihdoin uskalsin toteuttaa haaveeni. Jälkikäteen sain kuulla, että ollessani 3-vuotias, oli ennustaja sanonut äidilleni, että minusta tulee valokuvaaja. Creepyä!
  5. Jos minun pitää valita jälkkäri, valitsen aina suklaan. Oli se missä muodossa tahansa! En ole ikinä pitänyt karkeista tai limuista, chocolate is a girls best friend!


Perheeseeni kuuluu mieheni ja kaksi pientä pellavapäistä poikaamme. Asumme luonnonhelmassa, kuitenkin lähellä Porvoon keskustaa ja studiotani. Arkemme on täynnä vilinää ja vilskettä, hassuttelua, dinosauruksia ja ryhmä hauta, vanhemmuuden salaisuuksien opettelua, kainalossa nukkuvia tuhisijoita, univelkaisia vanhempia, jälkien korjaamista ja rakkautta. Kuulostaako tutulta?

Kuvat: Susanna Nordvall

Asiakkaideni sanoin...

“Kuvaus tapahtui muutama päivä synnytyksen jälkeen osastolla. Tilanne oli jännittävä minulle, olinhan juuri tullut ensimmäistä kertaa äidiksi. Jannamarin tapaaminen ja valokuvaus oli juuri sitä mitä tuolloin tarvitsimme. Rennolla ja lempeällä hän otteella sai meidät rentoutumaan ja tajuamaan, että olemme perhe. Päivän aikana kertyneet huolet unohtuivat ja nautimme täysin vauvasta. Pakahdun vieläkin ❤️ K I I T O S!”

—Tea

“Oltiin perheenä, kaikki ensimmäistä kertaa minkäänlaisessa valokuvauksessa. Pelkäsin etten osaa olla luontevasti mutta Jannamari otti tilanteen haltuun ja nopeasti unohdinkin olevani kuvattavana. Kuvaustilanteessa vallitsi rauhallinen ja lempeä tunnelma. Lapsemme otettiin rennosti vastaan, eikä yritetty liikaa suunnitella miten ollaan, vaan oltiin vaan.
Kuvat ovat meidän ensimmäiset perhekuvat joten myös todella tärkeät sellaiset. Kuvissa jokainen olemme omana itsenämme. Kiitos.❤️”

—Anna

“Me käytiin parivalokuvauksessa. Kumpikaan meistä ei tunne oloaan kotoisaksi kameran edessä, mutta ihanasti sait luotua rennon ja kiireettömän fiiliksen, melkein pystyi keskittymään vaan siihen toiseen henkilöön ja unohtaa olevansa kuvauksessa. Neuvoit ja annoit vinkkejä että miten asettaudutaan ja mihin. Kuvat olivat ihania ja tosi vaikea valinta oli valkata sopivat! Todellakin suosittelen!”

—Jenni

Luodaanko muistoja yhdessä?


Tuntuuko siltä, että me voitaisiin olla match?

Jos kyllä, niin laita mulle viestiä. Keksitään jotain ihanaa juuri teidän perheelle!

Ota yhteyttä

Yhteistyökumppanit

Beauty by Viktoria


Paras ystäväni Viktoria loihtii kauniit kuvausmeikit asiakkailleni. Viktorialta voit myös varata ajan juhlameikkiin tai kosmetologipalveluihin.

Hairdesignelli


Nelli tekee kauniit ja huolettomat kampaukset kesän kuvauksiin. Voit varata Nellille myös ajan kampaamo Bubuun muihin palveluihin.

Eco by Naty


Vaipanvaihtopisteeltä löytyy asiakkaiden käyttöön kauniita, muovittomia, hajusteettomia ja ympäristöystävällisiä Natyn tuotteita. Asiakkaani saavat myös alennusta tilauksistaan Natyn verkkokaupasta.

Tutustutaan lisää instagramissa!


@jannamari