Kevään valo on jo alkanut ihastuttaa meitä läsnäolollaan ja ajatukset alkavat väistämättä jo siintää kesää kohti. Nyt onkin aika varata yksi ensi kesän ikimuistoisimmista illoista, teidän perheenne kuvaus!


Täytä varauslomake ja toivo pakettia ja kuukautta, jonka jälkeen palaan muutaman arkipäivän kuluessa ja ehdotan vapaita kuvausaikoja. Kun päivä on lyöty lukkoon, laitan sen jälkeen varausvahvistuksen ja laskun kuvausmaksusta sähköpostiisi. Saat myös valmistautumisoppaanne ja pääset avoimien ovien iltoihin tutustumaan halutessasi lainavaatteisiin etukäteen.


Nyt kuitenkin saat ensin tutustua kesän 2023 valikoimaan. . Metsäisen niityn, hiekkarannan ja kalliorannan lisäksi tarjolla on upea niitty suuren tammen alla, jonka läheisyydessä on pieni ranta.

Lokaatio - Neljä vaihtoehtoa

Niitty metsän siimeksessä


Tämä ihana lokaatio on klassikko. Ensimmäisestä perhekuvauksestani lähtien olen kuvannut täällä vähintään kolmasosan kesän kuvauksista. Porvoon vanhan kaupungin kupeessa olevalla niityllä on kesä-heinäkuussa ihania luonnonkukkia ja mäntyjen luoma syvänvihreä ympäristö tuo kontrastia ja lämpöä kuviin koko kesän ajan. Valo ja varjo leikittelevät puiden lomassa. Maasto on vaihtelevaa ja tuo kauniita elementtejä kuviin.


Kurkkaa lisää kuvia täältä.

Varpaat rantahiekassa


Tanssia, leikkiä ja pitkiä halauksia auringonlaskussa meren rannalla. Aika ihanaa, eikö? Sävyt ovat rauhalliset ja ajattomat. Valitsisin tänne myös vaaleat ja neutraalit vaatteet.


Ranta sijaitsee Helsingissä. (Huom. äidin meikki ja kampaus toteutetaan Porvoossa ennen kuvausta.)


Katso lisää biitsikuvia täältä.

Kaukana kallioilla


Kolmas vaihtoehto ovat upeat rantakalliot Porvoossa. Tämä "salarantani" tarjoaa täydellisen miljöön merta rakastaville aikuisille tai perheelle, joka ei pelkää pientä seikkailua. Rannalla on paljon kiviä ja paikoittain liukasta kalliota, joten pienten lasten kanssa täytyy olla varovainen.


Parhaimmillaan koko kesäkauden. Kurkkaa lisää kuvia täältä.

Niitty vanhan tammen alla


Kaunis niitty noin vartin päässä Porvoon keskustasta, jonka taakse aurinko laskee upeasti. Niityllä on valtava vanha tammi, jonka alimmat oksat laskeutuvat kauniisti lähes maahan saakka. Niityn vieressä on myös hiekkarantaa, jonne ei laske aurinko, mutta valo on silti kaunis.


Katso kuvia täältä.


Ihanaakin ihanampi All Inclusive-paketti


Ei kuvausmaksuja ja kuvapaketteja, ei valintagallerioita vesileimoineen, ei selailua ja vaikeita päätöksiä. Saatte automaattisesti ne kaikki ihanat kuvat.

Sisältö


  • Kuvausinfo
  • Lainavaatteet halutessasi studiolta
  • Kiireetön 1-2h kuvaushetki kesäillassa
  • 50+ kuvan upea valintagalleria sisältäen monipuolisesti kuvia kaikista perheenjäsenistä eri kokoonpanoilla, yksityiskohtia, rakkautta, iloa ja leikittelyä, josta voitte ostaa haluamanne kuvat, tai ne kaikki!
  • Ostamanne kuvat ovat ladattavissa täydessä resoluutiossa ja nettikokoisina kuvina. Galleria on auki vähintään 6kk ja verkkokaupasta voit tilata Fine Art-kuvia ja tauluja kuvistanne. Voimme myös varata maksuttoman suunnitteluhetken studiolla.

Päivitä Easyyn?


Haluatko jättää meikin ja hiukset ammattilaisten huoleksi? Kosmetologi-meikkaaja Viktoria loihtii sinulle Porvoossa kuvaukseen sopivan upean lookin kun istut hetken rauhassa ennen kuvauspaikalle lähtöä.


Meikki ja kampaus +120€

Hinta

Varaus vahvistuu, kun kuvausmaksu (220€) on maksettu.

Kuvausmaksuun ei sisälly kuvia, vaan ostatte ne erikseen valintagalleriasta, jonka toimitan kuvauksen jälkeen sähköpostitse.

Kuvat alk. 35€/kpl tai koko galleria 500€.

220€ + kuvat

1 / 1

Valitse paketti


Haluatko normaalin paketin, vai päivitätkö huolettomaan Easyyn, johon sisältyy äidin kuvausmeikki ja hiusten ehostus?

Valitse miljöö ja ajankohta


Aikoja on tarjolla kesäkuun alusta syyskuun loppupuolelle. Keskellä kesää aurinko laskee myöhään, jolloin myös kuvausajat ovat myöhemmin. Elokuu onkin pikkulapsiperheiden suosikkikuukausi.


Huonon sään sattuessa siirrämme kuvausta lähipäiville.

Varaus vahvistuu


Lomakkeen täytettyänne tarjoan teille vapaita aikoja valitsemallenne kuulle ja sovimme päivän. Laitan varausvahvistuksen ja ensimmäisen laskun tulemaan.


Valmistaudu kuvaukseen


Varauksen yhteydessä saat kuvausinfon ja pääset halutessasi studiolle tutustumaan lainavaatteisiin avioimien ovien illoissa.


Varaa ajoissa mahdolliset kampaajakäynnit tai majoitus, jos tulette kauempaa.


Avoimet ovet studiolla


Näinä iltoina voit tulla studiolle sovittamaan lainavaatteita.


Ke 7.6 klo 17-19

Ke 28.6 klo 17-19

Ke 19.7 klo 17-19

Ke 9.8 klo 17-19


Avoimet ovet studiolla


Näinä iltoina voit tulla studiolle sovittamaan lainavaatteita.


Ke 7.6 klo 17-19

Ke 28.6 klo 17-19

Ke 19.7 klo 17-19

Ke 9.8 klo 17-19


Kysymyksiä ja vastauksia

Miksi ajat ovat niin myöhään?

Haluan vain parasta ja kauneinta valoa asiakkailleni. Pehmeä kultainen valo saa teidät hehkumaan kuvissa ja iho näyttää kauniilta. Varjot ovat pehmeitä ja taivaassa sävyjä.

Valo on parhaimmillaan juurikin viimeisellä tunnilla ennen auringonlaskua. Pikkulapsiperheiden kannattaa siis joko ottaa myöhäiset päiväunet tai varata aika loppukesästä.

Käykö tämä paketti odottavalle?

Kyllä! Etenkin jos teillä on jo lapsia ennestään, on kokonainen perhekuvaus paras vaihtoehto. Kuvaan äitiä myös yksin ja vatsa huomioidaan kuvissa.

Jos olette varanneet vastasyntyneen kuvauksen ja haluat vain odotuskuvauksen yksin tai kaksin, laita viestiä niin varataan pienempi kuvausaika.

Saammeko kuvia lapsista yksin?

Kuvaan aina lapsia yksin, kahdestaan vanhempien kanssa, koko perhettä yhdessä, sisaruksia yhdessä ja vanhempia kahdestaan. Kaikkia kombinaatioita tulee siis varmasti!

Mitä jos on huono sää?

Varaukset ovat aina alustavia ja huonon sään sattuessa siirrämme kuvausta lähipäiville.

Pilviselläkin säällä voi kuvata, mutta jos toivotte erityisesti auringonlaskua niin katsomme sitten vain suosiolla uuden illan.

Onko kesälle muita vaihtoehtoja?

Tarjoan kesälle vain tätä pakettia miljöökuvauksiin, mutta suunnitelmissa on ainakin toukokuulle omenapuiden kukinnan aikaan ja loppukesälle minikuvausillat, joissa kuvausaika on 15 minuuttia.

VARAA KUVAUS


Täytä alla oleva lomake, jonka jälkeen tarjoan teille vaipaita aikoja.

Jotain kysyttävää? Jos jokin jäi epäselväksi, laitathan viestiä. Yritän auttaa parhaani mukaan.


En malta odottaa, että kuulen teistä pian. Luodaan yhdessä teille yhdet elämänne tärkeimmistä muistoista.


Halauksin,


Jannamari