© 2019 Jannamari photography

Tietosuojaseloste

info@jannamari.fi | 0405830398 | Y-tunnus: 2837716-8
Studio V - Veckjärventie 1A. 06150 PORVOO

Odotuskuvaus

 

Odotuksen ihana hehku, malttamaton odotus, säteilevä äiti ja ihanat pienet varpaat potkimassa vatsan sisäpuolella ja rakkautta joka puolella. Noh, kokemuksesta tiedän, ettei se ihan tuolta yleensä tunnu. Päinvastoin. Itsekin olen raskausaikoinani miettinyt, että minkä ihmeen takia menisin kuvauttamaan itseni, kun olen kaikista suurimmillani ja olotila on tukala ja turvottaa. 

Silti, jokin pieni viisauden ääni takaraivossani sanoi; "mene, tai kadut myöhemmin". Ja niin nyt jälkikäteen olen ikuisesti kiitollinen itselleni, että minulla on kuvat tuosta niin lyhyestä ja arvokkaasta ajanjaksosta elämässäni. Aika kultaa muistot ja odotuskuvia on ihanaa katsella jälkikäteen albumista tai seinällä sekä tietysti näyttää lapsillekin, missä he ovat kasvaneet, lämmössä ja turvassa. 

Näitä rakkauden hetkiä upeista äideistä haluan tallettaa aina vaan asiakkailleni. 

Paras ajankohta kuvaukselle on raskausviikoilla 32-36, mutta joku saattaa haluta tulla kuvattavaksi jo aiemmin, tai joku herätä vasta viimeisillä hetkillä asian kanssa. Yritän silloinkin löytää mahdollisimman pian ajan asiakkaalleni. Yksikin vauva on syntynyt kuvausta seuraavana päivänä! 

Kuvaus kannattaa varata ajoissa, jotta ehdimme suunnitella juuri sinulle sopivan kuvauksen. Se voidaan toteuttaa kotonasi, ulkona miljöössä tai voit esimerkiksi varata ajan boudoirpäivältäni, sillä ne soveltuvat täydellisesti myös odottajalle. Tule yksin, puolisosi kanssa tai ota koko perhe mukaan. Yhteistyökumppanini Viktoria ja Nelli loihtii sinulle myös kuvausmeikin ja kampauksen niin halutessasi.