© 2019 Jannamari photography

Tietosuojaseloste

info@jannamari.fi | 0405830398 | Y-tunnus: 2837716-8
Studio V - Veckjärventie 1A. 06150 PORVOO
  • Jannamari

Alkaa tulla juhlat...


Rakkaani on tänään kolmevuotias. Koko viikon hän on täällä Espanjassa odottanut tulevia synttäreitään ja joulua. On puhuttu kakuista, lahjoista, leikkipaikoista, isin saapumisesta, tontuista ja yllätyksistä. Jostain syystä joka ilta, kun on alkanut hämärtyä, hän on innoissaan huutanut: "Äiti! Mummi! Alkaa tulla juhlat!" Valitettavasti joka ilta on myös pitänyt todeta, että ei ihan vielä.


Tänään hän herää toivottavasti onnellisena leikki-ikäisenä. Varmastikin Ryhmä Hau-leluista ja lettuaamiaisesta huolimatta paras lahja on isin löytäminen olohuoneesta. Melkein viikon erossaolo alkoi jo tuntua, mutta nyt saamme nauttia toisistamme puolitoista viikkoa, ilman töitä ja raksaa. Saapi nähdä mitä kaikkea hauskaa täällä keksimme. Tänään ainakin juhlitaan ja kunnolla! Hän on sen kaiken ansainnut. <3


Kaksivuotiskuvat jäivät vain ajatuksen tasolle, onneksi tuli napattua edes muutama kuva hänestä ikkunalaudalla viime talvena. Nyt kuitenkin halusin satsata taas edes pienen hetken näihin muistoihin. Pikkuveljen synnytyä emme ole saaneet juuri laisinkaan kahdenkeskistä aikaa, joten tämä oli meille oikein luksusta. Pakkasimme kimpsut ja kampsut, plus kameran ja hepan, ja lähdimme äkkiä ulos kaksistaan ennen auringonlaskua. Tässä lähistöllä ei mitään hirvittävän kaunista luontoa ole, naapurustossa vain rakennustyömaita sekä tasaisia kuivia plänttejä. Me suuntasimme yhdelle pläntille, jossa oli rakennusjätettä ja kivikasoja, mutta yllättäen siitä tuli aika hauska kuvauspaikka. Auringonlaskussa tosin kaikki näyttää varmaan kivalta.


Mikään ei mennyt niinkuin ajattelin, eikä hän suostunut lahjomatta mihinkään. Tuntui, että koko kuvaus oli ihan farssi, mutta meillä oli hauskaa! Ja saatuani kuvat koneelle huomasinkin, että siellähän se pieni rakkaani on ihanana itsenään kaikissa ihanissa kuvissa. Perus lapsikuvaussessio siis.


Onnea rakas 3v! <3