© 2019 Jannamari photography

Tietosuojaseloste

info@jannamari.fi | 0405830398 | Y-tunnus: 2837716-8
Studio V - Veckjärventie 1A. 06150 PORVOO
  • Jannamari

Kedon kaunein kukka

Vauvoja siunaantuu lähipiiriini hurjaa tahtia. Esikoista odottaessani tunsin olevani kovin yksin asian kanssa, mutta nyt kuopuksen kanssa oli ihan erilaista. Olen löytänyt 3 vuoden aikana paljon ihania uusia ystäviä, jotka ovat samassa elämäntilanteessa. Sipoossa asuessamme tutustuin muskarissa kahteen ihanaan äitiin, joilla oli saman ikäiset lapset kuin poikani. Myös ajatus- ja arvomaailmamme ovat ihanan samanlaisia, jolloin yhdessäolo on helppoa. Olemme tavanneet säännöllisesti siitä lähtien, ja tänä vuonna meidän kaikkien lapset saivat tai saavat pikkuveljen täydentämään perheitä. Ensimmäinen syntyi heti tammikuussa, sitten meidän murumme toukokuussa ja tämä viimeisin putkahtaa maailmaan muutaman viikon kuluttua.


Vaikka kotona lasten kanssa on hektistä ja hirveä meno päällä, on äitiys silti usein myös yksinäistä. Vertaistuki on korvaamatonta. On ihanaa huonon yön tai aamun jälkeen kerätä lapset ja ruuat autoon ja lähteä keräämään itseään ystävien luokse. Illalla on akku ladattu ja jaksaa taas. Aina tapaamisten välissä viestitellään ja vaihdellaan kuulumisia, jos enää aamulla muistetaan vastata kun on yöllä puoliunessa lukenut viestit.


Viikko sitten tämä rakas perhe tuli kuvattavakseni tänne Porvooseen ja suuntasimme ihanalle luontopolulle juuri ennen auringonlaskua. Vaikka metsäpolut olivat kasvaneet melkein umpeen kesän aikana, päätin, että tuolla pitää kuvata useammin. Se on niin monipuolinen ja upea paikka! Samassa paketissa saa niityn, polkuja, vehreän metsän ja rantakalliot meren äärellä.


Olin aivan fiiliksissä koko kuvauksen ajan, sillä vaikka miljöö ja valo olivat kohdillaan, niin voiton vei kyllä mahdottoman upea ystäväni. Lähestulkoon jokainen ruutu onnistui. Hän säteilee lämpöä, rauhaa ja rakkautta. Ensimmäistä kertaa myös ihan koko perheestä huokui vauvan odotus. Tämä pikkuinen tulee saamaan niin paljon rakkautta osakseen, etteivät lähtökohdat onnelliseen elämään voisi olla paremmin kunnossa.


Kiitos ystävyydestä Marika♡


Ja pikkuinen, en malta odottaa tapaamistasi!