© 2019 Jannamari photography

Tietosuojaseloste

info@jannamari.fi | 0405830398 | Y-tunnus: 2837716-8
Studio V - Veckjärventie 1A. 06150 PORVOO
  • Jannamari

Millainen on Boudoirkuvaus? - Osa 2: Kameran edessä

Julkaisin alkuviikosta tämän postaussarjan ensimmäisen osan, jossa vastasimme yhteistyökumppanini Viktorian kanssa 10 kysymykseen, koskien Boudoirkuvauksia. Nyt on vuorossa toinen osa, jossa julkaisen luvan kanssa asiakkaiden kokemuksia kameran edessä olemisesta.


Olin aivan häkeltynyt ihanasta palautteesta, jota en todellakaan osannut odottaa, kun kertomuksia pyysin. Taas kerran olen niin kiitollinen, että saan tätä työkseni tehdä, enkä ikinä aio pitää sitä itsestäänselvyytenä.


Mutta tosiaan nyt ei ollut tarkoitus, että minä höpisen, vaan vuoron saavat upeat asiakkaani. Kuvat ja tekstit eivät ole yhteydessä toisiinsa.
"Minua jännitti kuvauspaikalle saapuessa, joka on varmasti melko normaalia minunlaiselleni, joka ei ole tottunut oleman kuvattuna kameran edessä. Olin rohkaistunut varaamaan kuvauksen, sillä olin varma että mieheni tulee rakastamaan boudoir-kuvia. Jännitys laantui kuitenkin nopeasti istahdettuani meikattavaksi ja samalla jutellessani meikkaajan ja kuvaajan kanssa toiveistani meikin ja kuvien suhteen. Kuvaaja ja meikkaaja olivat itseni tavoin nuoria naisia ja omien toiveiden ja ajatusten kertominen heille oli luontevaa. Kuvaaja oli selvästi ammattilainen ja suhtautui kuvauksiin rennosti, kuin mihin vain muihin kuvauksiin. Meikissä istuessani minulta kysyttiin haluisinko kuohuvaa tai valkoviiniä, jota en osannut odottaa, mutta otin mielelläni lasin valkoviiniä. Pieni lasi viiniä vei viimeisen jännitykseni ja meikin valmistuttua minusta ei ollut yhtään vaivaannuttavaa vaihtaa alusvaatteet päälleni. Jannamari osasi todella hyvin ohjata minua kuvattavana, eikä minun juuri tarvinnut ajatella mitään kuvattuna ollessani. Hän rohkaisi ja näytti ottamiaan kuvia minulle, jolloin näin että kuvista tulee oikeasti aika upeita. Kuvaus meni todella nopeasti ja sen jälkeen minulla oli todella voimaantunut olo - minä tein sen, ja vielä nautin siitä.

Suosittelen lämpimästi boudoir- kuvausta Jannamarilta, en olisi voinut olla tyytyväisempi." ❤ - A -

"Itse olin myös aika niin ja näin, että uskallanko mennä kuvattavaksi. Mutta Huomenlahja piti miehelle keksiä ja tiesin, että tästä hän ilahtuisi todella paljon. 🙈

Jannamari löysi minut Facebook hääryhmästä, kun sinne laitoin kuvaajasta kyselyn. Kuvaajia oli PALJON, mutta Jannamari erottui joukosta siitä, kun oli niin helposti lähestyttävän oloinen tyyppi. Hän rohkaisi minut monen viestin kautta ja en katunut hetkeäkään mun kuvausta! 

Kun saapuin kuvaukseen, Jannamari otti minut niin sydämellisesti vastaan, että jännitys hiipui samantien. Oli niin hyvä meininki päällä ja naurettiin niin paljon, että sattui poskiin. Jannamari jaksoi loppuun asti tsempata ja kehua. 

Kun kuvat saapuivat sähköpostiini, jännitin kovasti. Jannamari on TODELLA loistava kuvaaja, joka saa sen oman kauneuden esiin. Kuvat olivat niin upeita etten voinut uskoa, että minusta saisi sellaisia kuvia. Varsinkin kun olin 1v lapsen äiti, lyhyt ja ylipainoinen 😂 Aion varmasti tehdä miehelleni uusi kuvaus vaikka 10 -vuotishääpäivälahjaksi. Mieheni haluaa myös kiittää Jannamaria!!! "

❤ - R -
"Haaveilin asiasta pitkään. Lopulta päätin mennä kuvauksiin, kun olisin ihannepainossani. Vihasin alastonta vartaloani, mutta ajatus yllättää puoliso kauniilla kuvilla hääpäivänä houkutti. Ihannepainoa en päässyt lähellekään, mutta kuviin menin. 

Onneksi luotin itseni Jannan ja Vikin käsiin. Tunnelma kuvauksissa oli rento ja kannustava.  Tunsin itseni naiselliseksi ja seksikkääksi, enkä lopulta aristellut vartaloani yhtään. Kuvauspaikalta lähtiessäni pää oli pilvissä. Olin niin onnellinen ja tyytyväinen kokemukseen. Mietin, että koko touhu kannatti, vaikka en olisi lopulta tyytyväinen yhteenkään kuvaan. Kokemus teki välittömästi ihmeitä kehosuhteelleni ja itsetunnolleni. Jokaisen naisen pitäisi saada kokea tämä.

Entäs ne lopulliset kuvat sitten?

Vau. Se tunne pitää itse kokea."

❤ - J -


"Kuvaustilanne oli tosi rento ja oma oloni luonteva, vaikka kameran edessä oleminen ei ole itselleni mitenkään tuttua. Jannamari sai ohjauksellaan oloni itsevarmaksi ja hyväntuuliseksi. Meille sattui haastavat kuvausolosuhteet valon puolesta, mutta silti kuvat oli tosi onnistuneita ja olin niihin tosi tyytyväinen. Kuvaukset olivat hyvä boostaus itsetunnolle ja olemme samoihin kuvauksiin osallistuneen ystäväni kanssa todella iloisia, että uskaltauduimme kuvattaviksi. "

❤ - A -"Kävin Jannamarin boudoir kuvauksessa alkuvuonna 2018. Päätin, että rohkaistun tekemään asioita, joita olen jo pitkään halunnut tehdä ja boudoir oli yksi niistä asioista.

Minulle kuvaus oli vain ja ainoastaan itseäni varten, en ollut menossa naimisiin, en edes seurustellut tuolloin, mutta ajattelin, että olen vain kerran elämässäni tämän ikäinen ja näköinen ja haluan muistaa sen aina, joten varasin kuvausajan, sekä meikin ja kampauksen!

Meikin ja kampauksen suhteen sain oikeastaan kokonaan päättää mitä tehdään, minulle annettiin ehdotuksia, mutta loppujenlopuksi päätös oli minun käsissäni ja myös lopputulos oli täysin itseni näköinen.

Itse kuvaus oli jotain sellaista, mistä en ole varmaan Jannamarille suoraan muistanut ikinä kunnolla kiitosta antaa. Luulisi, että puolialasti kekkuloidessaan ja poseeratessaan tuntisi olonsa epämukavaksi ja epäluonnolliseksi. Mutta Jannamarin ansiosta kuvaustilanne oli mielettömän rento, täynnä naurua ja samalla mieletöntä ammattitaitoa! Jannamari osasi neuvoa ainakin itseäni juuri sopivasti, niin että kuvista saatiin mahdollisimman onnistuneita, mutta kuitenkin niin, että kuvat oli juuri mun näköisiä ja niistä ei oltu yritetty tehdä ns kiiltokuvatäydellisiä, vaan niissä oli säilytetty ihanasti omaa persoonaani.

Ja kuvien lopputulos oli tietenkin aivan mieletön, jonka takia päädyinkin samantien ostamaan itselleni kaikki kuvat mitkä Jannamari oli koevedosgalleriaan laittanut, koska en vain yksinkertaisesti osannut valita kuvista vaan muutamaa! 

Minä, jolla on ajoittain mielettömän isoja itsetunto-ongelmia ja ulkonäköpaineita, ostin itsestäni 20kappaletta mielettömän kauniita boudoir kuvia, joita olen uskaltanut useita jopa julkaista sosiaalisessa mediassa ilman minkäänlaista pelkoa tai epävarmuuutta.

Ennen tätä kuvausta ja tämän kyseisen kuvauksen jälkeenkin, olen käynyt useita kertoja erilaisissa kuvauksissa ja ikinä en ole tuntenut oloani yhtä rennoksi ja henkilökohtaisesti otetuksi kun Jannamarin kanssa, vaatii mieletöntä ammattitaitoa ja ihmistenlukutaitoa ottaa erilaiset ihmiset huomioon ja saada heille vielä heitä itseään miellyttäviä kuvia tuollaisessa tilanteessa!

Edellämainittujen asioiden takia olenkin varannut Jannamarille uuden kuvausajan toukokuulle 2019.

Kannattaa rohkeasti uskaltaa varata kuvausaika, vannon että euroakaan ei mene hukkaan."

❤ - I -Halusin julkaista nämä kertomukset, sillä usein me jotain harkitessamme haluamme kuulla kokemuksia muilta asiasta. Tämä on kuitenkin sellainen aihe ja varsinkin jos lahja on yllätys, ei asiasta välttämättä halua tai voi kysellä vaikka Facebookin ryhmistä. Toivon, että tämä postaus löytää tiensä Googlessakin kokemuksia etsivien silmille. :)


Kiitos tuhannesti teille, jotka annoitte aikaa ja näitte vaivaa kirjoittaaksenne nämä minulle. <3


- Jannamari -