© 2019 Jannamari photography

Tietosuojaseloste

info@jannamari.fi | 0405830398 | Y-tunnus: 2837716-8
Studio V - Veckjärventie 1A. 06150 PORVOO
  • Jannamari

Millainen on Boudoirkuvaus? Osa 3: Kokonaisuus

Hupsan, pitkän tauon jälkeen sain viimein tämän postaussarjan viimeisen osan pakettiin. Kevät on ollut superkiireinen ja etenkin Boudoirpäivät ovat pitäneet minut jatkuvasti työn touhussa. Nyt kevään viikonlopuista takana on jo 3/5 ja en voi kuin ihmetellä, mihin tämä aika oikein katoaa. Loppukevään teemat ovat superkivoja, sillä pääsemme tutuksi tulleiden hotellien ja asuntojen sijaan kuvaamaan tehdasmiljööseen Kaapelitehtaalle ja kesäkuussa luontoon. Ah, en malta odottaa! Jos kiinnostuit näistä, niin kesäkuulle on järjestettävissä vielä pari aikaa ja Kaapelitehtaalle avattiin yksi ylimääräinen aika aamuvirkulle. Olen todella kiitollinen siitä, miten suuren suosion tämän kevään päivät ovat saaneet ja vielä kiitollisempi ihanista kohtaamisista upeiden naisten kanssa ja huikeista palautteista! <3


Viimeisessä osassa ajattelimme Viktorian kanssa vilauttaa teille yhden naisen suurempaa galleriaa. Tähänkään en ihan kaikkea laittanut, koska innostuin taas vähän "liikaa" ja kuvia tuli paaaaljon.
Kuvauspäivä alkaa jo kotona. Saat monen sivun pituisen kuvausinfon jo paljon ennen kuvausta. Siitä löytyy saapumisohjeet, vinkkejä asuvalintoihin, ihonhoitoon ja muuhun valmistautumiseen. Hiukset kannattaa pestä jo edellisenä iltana ja ihoa kuoria ja kosteuttaa huolella. Turvottavien ruokien välttäminen ja runsas vedenjuonti on suositeltavaa. Aamulla kannattaa kosteuttaa vielä kerran ja pukeutua löysiin vaatteisiin, joista ei jää painaumia ihoon.


Paikan päällä toivotamme sinut tervetulleeksi ja pääset istahtamaan tuoliin. Halutessasi saat lasin kuohuvaa ja keskustelemme vielä tarkemmin toiveistasi. Saat rentoutua hetken ennen kuvauksen alkamista, eikä sinun tarvitse stressata meikistä ja kampauksesta.

Kun olet valmis, käymme läpi asut ja suunnittelen kuvauksen kulun. En siltikään pysy hirveän suunnitelmallisena, sillä ajatuksia lentää päässä ja saatan yhtäkkiä nähdäkin täydellisen kohdan, jossa täytyykin vielä toteuttaa ylimääräinen juttu. Ohjaan koko kuvauksen ajan ja juttelen kanssasi. Musiikki soi taustalla ja jännitys katoaa yleensä ensimmäisten minuuttien aikana. Joka ikinen asiakkaani sanoo, ettei se ollutkaan yhtään niin pelottavaa kuin hän oli ajatellut. Suurin osa kertoo kokeneensa kuvauksen ihanana ja voimaannuttavana kokemuksena. Se on minulle paras palkka<3Ennen kuin mennään tämän upean ladyn kuviin, haluan vinkata teille, että Viktoria on vihdoin avannut yritykselleen Instagram-tilin, jossa pääset seuraamaan hänen töitään ja saatatpa saada myös jotain vinkkejä hyvinvointiin ja kauneuteen liittyen! Ota siis ihmeessä seurantaan @viktoriantuolissa Instagramin puolella.


Isommassa All Beauty-kuvauksessa ehditään asuja ottaa yleensä 3-5 ja Lightissa 2-3. Suosittelen aina yhdeksi vaihtoehdoksi alusvaatteita, toiseksi jotain yläosaa kuten löysää t-paitaa, neuletta, silkkiaamutakkia tai miehen kauluspaitaa ja lisäksi mitä ikinä mieleen tuleekaan. Kuvausnfosta ja Pinterest-kansioistani löydät paljon ideoita.Jo teemapäivää valitessa, tulee aika hyvin esille eri asiakkaiden tyylit ja mieltymykset. Nämä kuvat ovat Cosy-päivältä ja ne ovat melko vaaleita ja pehmeitä. Viime viikolla Lux-viikonloppuun tuli taas aivan erilaisia upeita naisia kuin edelliseen. Oli rohkeampia väri- ja materiaalivalintoja sekä tummempaa meikkiä ja erilaisia toiveita. Aivan ihanaa vaihtelua meille!Koko päivän keskiössä on kuitenkin se nainen, joka kamerani eteen astuu. Ensimmäisestä viestistä kuvapaketin lähettämiseen saakka haluan hänen kokevan olevansa kaunis, tärkeä ja hyväksytty omana itsenään. Prosessin päätteenä toivomme kauniiden ajatusten valaisevan ne negatiiviset ja kuvien olevan loppuelämän muistoja, joihin palata hyvinä ja huonoina päivinä.


Vaikka kuvat olisivatkin lahja puolisolle, on itse kuvaus lahja sinulle. <3


Kiitos, jos jaksoit lukea loppuun! Seuraavat postaukset tulevatkin taas painottumaan enemmän vauvoihin ja perheisiin. :) Yritän saada muutaman kirjoitettua ennen sesongin alkua ja studion avaamista.


Aurinkoista pääsiäistä sinulle! <3


-Jannamari