© 2019 Jannamari photography

Tietosuojaseloste

info@jannamari.fi | 0405830398 | Y-tunnus: 2837716-8
Studio V - Veckjärventie 1A. 06150 PORVOO
  • Jannamari

Mitenkäs ne Boudoirpäivät nyt sitten onnistuivat?

Kyllä täytyy taas itselle 10 pistettä antaa kun olen niin hienosti tätä blogia päivitellyt! Tai sitten en. Kesällä kyllä jää kaikki aivan retuperälle. No, yritän nyt hieman ryhdistäytyä.


Tänään ajattelin kirjoitella kevään boudoirpäivistä.


Loppuvuodesta 2018 kävimme Viktorian kanssa lounaalla uudessa ihanassa Aatos Caféssa Porvoossa ja päätimme lyödä lukkoon kevään boudoirpäivät. Huomasimme, että niitä oli alkanut järjestää moni muukin ja toisaalta tuntui, että täytyy muutenkin nyt hieman taas kehittää palvelujamme eteenpäin.


Pitkäksi venyneen lounaan seurauksena olimme luoneet täysin uudistuneet Boudoirpäivät vuodelle 2019. 5 upeaa erilaista teemaa ja kaksi uutta pakettia: Light ja All Beauty.


Pitkän etsinnän jälkeen olin tammikuussa saanut kuvauspaikat varattua ja hirvittävä epäonnistumisen pelko takapuolessa julkaisin kuvauspäiväni. Markkinoin niitä vain Facebookissa ja Instagramissa.


Alkuun tuli muutama varaus heti. He ihanat, jotka olivat kärkkyneet päiviä jo syksystä saakka. Sitten tuli hiljaisuus. Pelkäsin kuollakseni epäonnistumista ja näin mielessäni, kuinka ilmoitan peruuntuneista kuvauspäivistä ja vajoan päiviksi peiton alle.


Mutta ei aikaakaan, kun varauksia alkoi sadella päivittäin. Muutamassa viikossa olin myynyt lähes kaikki paikat loppuun 5 kuvausviikonlopultamme! Kymmeniä upeita naisia. Yksi heistä varasi jopa kaksi eri kuvausta! Se tuntui uskomattomalta, sillä kilpailu on kova.


Kevät kului nopeasti kuvausten merkeissä. Ei aikaakaan, kun taas oli muutama viikko kulunut ja oli seuraavan kuvausviikonlopun vuoro. Teemapäivät toimivat loistavasti ja saimme niistä ihanaa palautetta. Iloksemme yli 80% asiakkaista hemmotteli itseään All Beauty-paketeilla. Otin valikoimiin digikuvien lisäksi myös kuvatuotteet, jotka tekivät hyvin kauppansa. Eniten asiakkaani tilasivat taidepaperikuvia puurasiassa, joka on kuin tehty lahjaksi annettavaksi. Muutama innostui myös tilaamaan isojakin suurennoksia seinille ripustettavaksi, upeaa naiset!


Omat suosikkini teemoista olivat ehdottomasti vaalea, rento ja kodikas Cosy, rouhea ja ihan mieletön Industrial Kaapelitehtaalla, sekä meille uudenlainen tuttavuus Nature kesäkuun illoissa. Tästä syystä päätimme tiputtaa hotellikuvaukset listoiltamme toistaiseksi pois ja syksyllä jatkaakin edelleen Nature, Industrial, Cosy ja uusi huikean hieno White, Oitbacka Gårdin talvipuutarharakennuksessa kera kukkien. Sinne on muuten vielä pari paikkaa jäljellä! Tsekkaa Pinterest-kansiostani, mitä fiilistä olemme hakemassa sinne.


Syksyn uusista tuulista lisää hetken kuluttua, mutta nyt en malta olla näyttämättä kuvia ja asiakaspalautteita keväältä!
Huh, miten upeita naisia! Eikö! Haluan kiittää heitä kaikkia sydämeni pohjasta julkaisuluvan antamisesta. Se ei todellakaan ole itsestäänselvyys näissä kuvauksissa. Kiitos. <3


Seuraavaksi hieman heidän kokemuksiaan:


"Kiitos Jannamari kokemuksesta. Susta huomaa kyllä et sulle on asiakkaat ja heidän tyytyväisyys ihan ykkösjuttuja tässä hommassa. Et kohtaa asiakkaita vain liukuhihnalta kuvauksissa, vaan kohtaat lämpimällä persoonallasi asiakkaan ennen ja jälkeen kuvauksen kaikissa yhteydenotoissa. Kuvat jotka otit olivat taattua priimaa. Onnistut selkeästi löytämään jokaisesta ne kauniit kuvakulmat ja puolet, sekä vangitsemaan sen kauneuden jota ei välttämättä edes itse näe/löydä kuvattava yleensä itsestään. Sun persoonan ansiosta en jännittänyt kuvausta ja se oli näin muutamaa viikkoa myöhemminkin ajateltuna yksi viime viikkojen kohokohdista. Kiitos myös siitä, että vastaat aina nopeasti ja laajasti, kun sinulta kysyy jotain. On ollut mukava löytää sinut ja odotan hetkeä, jolloin saan palkata sinut taas valokuvaamaan. Se kaunis ja onnellinen olo jonka sain kuvauksista.. ei se tietenkään jatkunut ikuisesti..noh teen melko raskasta työtä ja saan kuulla paljon negatiivisia asioita. Mutta voin sanoa, että sain itsevarmuutta lisää. Opin arvostamaan itseäni ja kehoani ja löytämään niitä kauniitakin puolia itsessäni. En ole niin negatiivinen kuin ennen itseäni kohtaan. Kiitos siitä. Yllätti kovasti kuinka voimauttava kokemus oikein olikaan! Kiitos ❤️. Jään toivomaan, että minulle tulee tarve kuvauspalveluillesi taas joskus lähitulevaisuudessa. " -E"Kiitos ihanasta kuvauksesta. Olet lämminhenkinen ihminen ja juuri oikea tyyppi tekemään näitä kuvauksia. Iso kiitos!! ❤️" -J


"Tämä kokemus oli vielä moninkerroin upeampi kuin osasin odottaa! Oli todella helppoa saapua kuvauspaikalle rennoissa vaatteissa ja antaa ammattilaisten hoitaa valmistautuminen. Vaikeinta kuvauksissa oli päättää mukaan otettavat asut! Jannamari ohjasi kuvauksissa todella ammattitaitoisesti ja mukavasti, ja koin oloni kaiken aikaa todella rentoutuneeksi ja erittäin kauniiksi. Koevedosten odottelun olin kuin tulisilla hiilillä, mutta odotus todellakin palkittiin. Olen äärimmäisen tyytyväinen kuviin ja niistä välittyvään tunnelmaan. Tämä oli minun ensimmäinen kuvaukseni, mutta ei todellakaan viimeinen." -J


"Tosi mahtava kokemus ja olin tyytyväinen kuviin. Oli tosi rento ja ihana fiilis kuvauksissa. Tykkäsin meikistä ja hiuksista tosi paljon,oli koko loppupäivön kaunis olo🙂 Pitäis useimmin otattaa kuvia itestä,vaatteet päällö tai ilman.Iso kiitos" -T


"Huikea kokemus. Ihanan rento ja välitön tunnelma, ei tarvinnut lainkaan jännittää." -H


"Kokemus oli ihana ja olin erittäin tyytyväinen kuviin. Kuvaustilanne oli rento ja mukava. Kiitos vielä teille molemmille! :)" -A


"Kokemus oli kokonaisuudessaan hieno! Ensinnäkin arvostin Jannamarin viestittelyä, kun ilmaisin kiinnostukseni kuvausta kohtaan. Siitä tuli turvallinen olo, ja vielä Instagramista seurattuani Jannamaria oli mukava lähteä kuvaukseen tutulta tuntuvan valokuvaajan kanssa. Victoria otti lämpimästi vastaan ja kyseli toiveistani meikin suhteen, oli mukava olla laitettavana ja jutella. Hiuksista ei tullut aivan sellaiset mitä olin itse ajatellut, mutta kuvissa ne toimivat kuitenkin hyvin (kuulemma mitä isompi tukka, sen parempi!). Meikki varsinkin oli mielestäni erittäin onnistunut ja minun näköiseni. Jannamari oli etsinyt aivan upeat ulkokuvauspaikat ja hän ehdotti niitä myös lennosta, kun näki metsässä hyvän kohdan jne. Hän myös kehui ja kannusti koko kuvausten ajan, mikä oli itselleni tärkeä asia. Kokonaisuudessan tuli tunne, että vaivojaan säästelemättä Jannamari toteutti ainutlaatuisen kuvauksen juuri minulle! Kuvauksen jälkeen ajattelin, että se pelkästään oli todella iso kokemus, näkemättä yhtäkään kuvaa - vaikka toki ilahduin kovasti saadessani nähdä valokuvaussession tulokset. Näin jälkikäteen ajatellen olisi ehkä vielä tarkemmin voinut suunnitella kuvausta etukäteen, koska kuvauspaikkoja vaihtaessa ja kuvatessa oli kuitenkin fokus juuri siinä tilanteessa, ja vasta jälkikäteen tajusin pari toivetta, joita en ollut älynnyt sanoa. Senpä takia tuo hinnaston uudistus ja vielä laajemman palvelupaketin mahdollisuus on mielestäni hyvä juttu! Suurkiitokset vielä tästä ainutlaatuisesta kokemuksesta ja upeista kuvista sekä erityiskiitos sujuvasta, ystävällisestä viestinnästä aina kuvausten harkitsemisesta kuvatuotteiden toimittamiseen!" -T


"Olit aivan erinomainen kuvaaja: sait tilanteesta niin rennon ja luonnollisen. En voi kuin suositella sinua kuvaajaksi. Laitan myös sinut mieleen tulevia mahdollisia muita kuvauksia varten jatkossa. :)" -I
Upea lady Kaapelitehtaalla <3

Syksylle meillä on uuden teeman lisäksi myös muita uusia tuulia. Tiimiimme liittyi kesän alussa ihana kampaaja ja ystävämme Nelli. Jatkossa siis Nelli tekee All Beauty pakettien kampaukset ja Viktoria loihtii edelleen upeat kuvausmeikit.


Kysynnän vuoksi lisäsin vielä kolmannen kuvauspaketin Mediumin (Parempia nimiehdotuksia otetaan vastaan!), jonka kuvaussisältö on sama kuin All Beautyssa, mutta siihen ei sisälly meikkiä, kampausta, eikä kuohuviiniä. Tämä on naisille, jotka osaavat ja haluavat itse hoitaa meikin ja kampauksen, mutta toivovat silti laajempaa kuvauskokemusta.


Ensi vuodelle olen jo päässäni työstänyt uusia vielä toimivampia paketteja. All Beauty tulee laajenemaan entisestään ja yritämme hioa kokonaisuutta vielä timanttisemmaksi. Jos kuitenkin mielit erittäin upeaa kuvauskokemusta tämän vuoden hinnoilla, suosittelen varaamaan kuvauksen syksylle ja hyödyntämään samalla kesän rusketuksen. :)


Mikäli kuvaus houkuttelee, mutta joku asia vielä mietityttää tai et tiedä mikä teema olisi sinua varten, laita minulle viestiä. Autan enemmän kuin mielelläni!Suuri kiitos kuluneesta kaudesta kaikille hiukean upeille asiakkailleni ja tietenkin parhaalle ystävälleni Viktorialle, on parasta tehdä töitä kanssasi! <3


Ilolla ja inspiraatiolla kohti seuraavia kuvauksia, syksyn Boudoirpäivät starttaavat jo ensi viikolla!


-Jannamari