© 2019 Jannamari photography

Tietosuojaseloste

info@jannamari.fi | 0405830398 | Y-tunnus: 2837716-8
Studio V - Veckjärventie 1A. 06150 PORVOO
  • Jannamari

Sellaisena kuin oletKauan odotettu pieni saapui maailmaan harmaana lokakuisena päivänä. Minut kutsuttiin paikalle heti pian synnytyksen jälkeen ja järjestin itseni Espoon sairaalaan niin pian kuin vain pääsin. Jo parkkihallissa kyyneleet virtasivat poskiani pitkin. Edellisen kerran olin siellä oman nyyttini kera puoli vuotta takaperin naapurihuoneessa. Myös jännitys ja onni siitä, että minut kutsuttiin ikuistamaan niinkin intiimi ja upea hetki sai sydämeni tykyttämään.


Olen jo sosiaalisessa mediassa kirjoittanut ajatuksistani vastasyntyneen kuvauksia kohtaan. Suomessa on paljon mielettömän taitavia vauvakuvaajia, jotka osaavat taianomaisesti kiepautella nukkuvia vauvoja kapaloihin ja asetella toinen toistaan suloisempiin asentoihin. Ihailen heitä suuresti. Näihin kuvauksiin tarvitaan pääsääntöisesti hyvät studiovarustukset ja ehkä siksikin koin sen jotenkin työlääksi kun raahauduin kassieni kanssa asiakkaan kotiin ja kuvasimme vauvaa rekvisiittojen kera esimerkiksi korissa ja sohvalla. Ihania nekin olivat, mutta nyt vihdoin koen löytäneeni oman juttuni!


Luovuin kaikesta rekvisiitasta ja keskityn vain vauvaan ja perheen vauvakuplaan. Pieniin yksityiskohtiin, perheenjäsenten tunteisiin, helliin kosketuksiin, uutuuden ihmeeseen. Kuvaan sekä mahdollisuuksien mukaan jo sairaalassa tai tuttuun tapaan perheen kotiuduttua tutussa ja turvallisessa ympäristössä kotona. Edelleen asiakkaan toiveita parhaani mukaan huomioiden, mutta nyt vielä enemmän sellaisena kuin kaikki on. Itselleni juuri nämä muistot olisivat olleet kultaakin kalliimpia. Jos joku olisi näitä kuvia kärpäsenä katossa ottanut, voisin maksaa niistä nyt vaikka tuhansia euroja. Sydäntäni kalvaa kovasti, ettei esikoisestani ole juurikaan mitään kunnon kuvia ja ne vähäisetkin rikkinäisellä tietokoneella. Ajatelkaa, valokuvaajalla ei ole kuvia lapsestaan... No, juuri tämän takia haluan antaa asiakkailleni mahdollisuuden siihen kaikkeen. Jotta he voivat vuosienkin päästä palata vauvakuplaan ja muistella, miten ihana nukka peitti vauvan olkapäät ja miten varpaat menivät kippuralle kun hänet laittoi sängylle.


Valitsitte sitten minkälaisen vauvakuvauksen tahansa, ottakaa yhteyttä kuvaajaan jo mielellään hyvissä ajoin ennen laskettua aikaa. Hän saaa merkattua teidät alustavasti kalenteriinsa ja kuvauspäivä sovitaan tarkemmin heti vauvan synnyttyä. Tarkemmat ohjeet valmistautumiseen saatte kuvajaaltanne.


Vastasyntyneen kuvaus voi olla iso investointi kaikkien muiden kulujen ohella uuden perheenjäsenen saapuessa. Mutta siltikin niitä tärkeimpiä. Vinkkinä lähipiirille, että lahjakortti kuvaukseen on esimerkiksi mahtava aineeton kimppalahja babyshowereilla annettavaksi!