© 2019 Jannamari photography

Tietosuojaseloste

info@jannamari.fi | 0405830398 | Y-tunnus: 2837716-8
Studio V - Veckjärventie 1A. 06150 PORVOO

Vastasyntyneen kuvaus

 

Jos sinun pitäisi valita vain yksi kuvaus elämän varrelta, se olisi tämä. Tunnit ja päivät kuluvat niin sydäntäsärkevän nopeasti kun vauva on juuri syntynyt. Ajatuskin ajankulusta itkettää ja vauvan tuoksun, silkinpehmeän ihon, pienet haituvat olkapäillä, ryppyiset sormet ja rimppakintut haluaisi vain purkittaa johonkin talteen ja toivoa, etteivät ne ikinä haihdu pois. Minä yritän tehdä sen parhaani mukaan.

 

Kuvaan vastasyntyneitä lifestyle-hengessä, eli juuri sellaisina kuin he ovat. Nukkuvana tai hereillä, yksittäin ja perheenjäsenten sylissä. Kuvaushetki on rento ja aito. Sukellan mukaan vauvakuplaan, ohjaan teitä hieman ja asettelen ympäristöä sopivaksi, mutta tunteet ja hetket ovat aitoja Rekvisiittaa ei juurikaan tarvita, sillä hän on itsessään täydellinen. Haluan ikuistaa ne  suuret tunteet ja rakkauden, pienet yksityiskohdat ja vanhempien onnen. 

 

Kuvaus varataan alustavasti ennen lapsen syntymää ja toteutetaan joko synnytyssairaalassa niin sanottuna Fresh 48-kuvauksena tai vasta myöhemmin luonnonvalostudiollani tai kotonanne, kuitenkin ensisijaisesti 2 viikon kuluessa syntymästä. Kuvausta varatessa keskustellaan alustavasti asiakkaan toiveesta kuvauspaikasta, mutta lopullinen päätös voidaan tehdä vasta synnytyksen jälkeenkin. Sairaalakuvaus voi esimerkiksi huonon voinnin takia vaihtua kotikuvaukseen. Useimmiten kuitenkin toiveet toteutuvat! 

Klikkaa alta gallerioihin ja tutustu vaihtoehtoihin paremmin.