HINNASTO


Hinnastoni koostuu tarpeisiinne sopivasta kuvauksesta sekä valitsemastanne kuvapaketista. Kuvausmaksuun sisätyy kuvauksen suunnittelu, valmistautumisopas, kuvaushetki ja kuvien käsittely valintagalleriaan. Valintagalleriasta saatte ostaa juuri teille sopivan paketin digikuvia, kuvatuotteita tai molempia. Vaihtoehtona on myös maksuton kuvienkatselutapaaminen studiolla, jossa voimme yhdessä suunnitella kuvistanne juuri teidän kotiinne ja tarpeisiinne sopivia tuotteita.

Easy

250€

- Suunnittelupalaveri puhelimitse
- Meikki ja kampaus äidille + ehostus muulle perheelle
- Valmistautumisopas
- Kiireetön kuvaushetki studiolla tai miljöössä
- Kuvien valinta sähköisestä galleriasta tai tapaamisessa studiolla

Basic

150€

- Valmistautumisopas
- Kiireetön kuvaushetki studiolla tai miljöössä
- Kuvien valinta sähköisestä galleriasta tai tapaamisessa studiolla

Newborn Easy

320€ (Basic-pakettina 220€)

- Valmistautumisopas
- Meikki ja kampaus äidille studiolla luonnonkosmetiikalla tehtynä
- 2-3h vastasyntyneen ja perheen kuvaus lämmitetyllä studiolla
- Kuvien valinta sähköisestä galleriasta tai tapaamisessa studiolla
- Odotuskuvauksesta -50€

Mini

100€

- Valmistautumisopas
- 30 minuutin kuvaushetki studiolla (ei sovellu vastasyntyneille eikä perheille)
- Kuvien valinta sähköisestä galleriasta tai tapaamisessa studiolla

Digikuvat


3 kpl - 80€

5 kpl - 120€

10 kpl - 200€

15 kpl -250€

Koko galleria - 400€ (Kuvatuotteet -20%)

Kaikki digikuvat toimitetaan täydessä resoluutiossa vapain teettämisokeuksin väri- ja mustavalkoversioina.

Kuvatuotteet

Mietitään yhdessä, miten kuvanne pääsisivät parhaiten oikeuksiinsa. Saat minulta laadukkaita taidepaperikuvia. Ne ovat ympäristöystävälliselle, kauniille ja paksulle hamppupaperille suomalaisena käsityönä tulostettuja ja leikattuja taideteoksia. Voit tutustua niihin kuvauksen yhteydessä. Ne puhuvat puolestaan.

Myös muita tuotteita on saatavilla, mallikappaleet ja hinnasto ovat esillä kuvienkatselutapaamisessa sekä gallerian verkkokaupassa.

Kysymyksiä ja vastauksia

Sisältyykö kuvauspaketteihin kuvia?

A. Ei. Kuvausmaksuun sisältyy suunnittelu, kuvaus ja kuvien käsittely. Valintagalleriasta saatte ostaa juuri teille sopivan määrän kuvia, diginä tai valmiina kuvatuotteina.

Miksi vastasyntyneen kuvaus maksaa enemmän?

A. Vastasyntyneet kuvataan alle 2 viikon iässä ja kuvaus on hyvin erilainen kuin muut.

Aikaa tarvitaan reilusti muita kuvauksia enemmän ja kuvaushetki on kiireetön ja vauvantahtinen. Varusteet ovat erilaiset ja esimerkiksi koko studio lämmitetään etukäteen hyvin lämpimäksi, jotta vauvalla on hyvä olla.

Taukoja pidetään tarpeen tullen ja vanhemmat saavat juotavaa ja pientä purtavaa kuvauksen aikana.

Milloin kuvaus maksetaan?

A. Kuvauspaketti maksetaan varauksen yhteydessä ja se vahvistaa varauksenne kalenterissani. Digi- ja kuvatuotepaketit maksetaan kuvauksen ja valintojen jälkeen, tarvittaessa osissa.

Kuvaatko häitä?

A. Olen aiemmin kuvannut häitä, mutta tällä hetkellä en ota varauksia dokumentaarisiin hääkuvauksiin. Potrettikuvauksiin tarjoan aikoja edelleen, ensisijaisesti vanhoille asiakkailleni.

Saanko teettää digikuvistani kuvia missä vain?

A. Kyllä. Myyn digikuvat vapain teettämisoikeuksin. Jos laatu on teille tärkeää, suosittelen tutustumaan omaan tuotevalikoimaani.

Mitä jos sairastumme?

A. Jos jompi kumpi osapuoli on sairaana, siirretään kuvausta muutamalla päivällä tai maksimissaan parilla viikolla eteenpäin, kunnes tartuntavaara on ohi ja kaikilla on hyvä olo.

Studiollani käy paljon vastasyntyneitä vauvoja ja pikkulapsiperheitä ja on erittäin tärkeää, ettei sinne tuoda pöpöjä. Sairaana kuvaukseen tuleminen ei ole kenenkään eduksi, sillä se vaikuttaa myös tunnelmaan ja ulkonäköön.

Mitä jos emme halua kuviamme julkaistavaksi sivuillasi?

A. Kunnioitan asiakkaideni toiveita enkä koskaan julkaise kuvia ilman lupaa. Lähetän aina prosessin päätteeksi palautelomakkeen, johon kirjaatte myös, saako kuvia julkaista nettisivuillani ja sosiaalisen median tileilläni. Julkaisuluvan antaneille asiakkaille lähetän pienen kiitoksen jälkikäteen.

Mitä tekijänoikeudet tarkoittavat tässä tapauksessa?

A. Tottakai saatte.

Tekijänoikeuslain mukaisesti toivon, että mainitsette kuvaajan kuvatekstin yhteydessä tai tägäämällä. Kuvia ei myöskään saa muokata (Instagramin pystyrajauksia lukuunottamatta) tai niihin lisätä filttereitä, sillä silloin ne eivät enää ole minun taidettani.

Kuvien luovuttamisesta kolmansille osapuolille (ei tarkoita ystäviä ja sukulaisia ym.) on keskusteltava kanssani. Kaupalliseen käyttöön kuvia ei ole tarkoitettu ja kilpailuihin osallistumisesta tai lehtijutuista on otettava yhteyttä minuun, jotta maininnat ja tekijänoikeudet menevät asianmukaisesti.

Älä kuitenkaan tästä huoli, opastan näissä vaikeissa asioissa mielelläni ja annan selkeät ohjeet! :)

Mihin Mini-kuvauspaketti soveltuu?

A. Mini on noin puolen tunnin mittainen kuvaus studiolla. Siinä ajassa ehtii hyvin ottamaan esimerkiksi. puolivuotiskuvat, odotuskuvat tai päivittämään oman profiilikuvan. Pääsääntöisesti siis yhden henkilön kuvaus. Jos epäröit paketin valinnassa, mietitään yhdessä teille sopiva vaihtoehto.

Teetkö tapahtuma- tai yrityskuvauksia?

A. Keskityn tällä hetkellä vauva- ja perhekuvauksiin, sekä Upea&co:n puoella naisiin. Upea keskittyy naisiin ja nostaa esille myös naisyrittäjiä, joille tarjoan lifestyle-tyyppisiä brändikuvauksia. Kuvaan myös rentoja ja raikkaita henkilökuvia. Älä epäröi kysyä, jos mietit jotain kuvausta vakiotarjontani ulkopuolelta.

Oletko valmis aloittamaan matkan kanssani?