Studio V

Vuonna 2019 suuri unelmani toteutui ja löysin liiketilan, josta kolmen yrittäjänaisen voimin remontoimme luonnon valolla kuvaamiseen soveltuvan tilan, joka sai nimekseen Studio V.

Kompakti studio sijaitsee noin kilometrin päässä Porvoon keskustasta. Vaalea, pehmeä ja harmoninen tila on ironisesti samassa rakennuksessa Toyotan autoliikkeen- ja korjaamon kanssa. Tien toisella puolella on K-Supermarket, Kotipizza ja Hesburger. Myös Brunbergin karkkitehdas löytyy naapurista. Et siis varmana kuole nälkään kuvausreissulla ja autonkin voit ostaa vierestä, jos kasvava perheenne tarvitsee suurempaa!

Studio on valkoinen, valoisa ja viihtyisä. Sen osoite on Veckjärventie 1A. Nyt ymmärrät jo varmaan, mistä nimi tulee?

Kahvia ja suklaata

Meillä ei ole mikään kiire. Kuvauksen aikana ja kuvien katselutapaamisessa ehdit hyvin nauttia kupposen kahvia ja muutaman suklaapalasen.

Vauvavarustus

Studiolta löytyy vauvoja varten hoitopöytä, jossa on Liberon ja Natyn vaippoja koossa 1- 5, sekä Natyn hajusteettomia ja myrkyttömiä kosteuspyyhkeitä. Sinkkivoidettakin löytyy ikävien tilanteiden varalle rauhoittamaan ihoa.

Sisaruksille löytyy myös lelukori viihdykkeeksi.

Lainavaatteet

Studiolla toimivat kaikkein parhaiten yksinkertaiset valkoiset tai hyvin vaaleat murretun sävyiset vaatteet. Haluan, että ihmiset ovat kuvissa pääosassa ja kauneimmillaan, jolloin kauniit ja yksinkertaiset vaatteet auttavat siinä.

Jos vaatetus stressaa, koko perheelle kauniita vaatteita lainarekeistäni. Lapsille suurin valikoima on kokoja 74-110cm, mutta esimerkiksi pojille vaaleita paitoja löytyy aina 140cm asti. Äideille löytyy mekkoja, paitoja bodyja ja pitsikimonoja S-XXL. Isille taas paitoja koossa M-XXL.

Avoimien ovien illat


Voit tulla halutessasi tutustumaan lainavaatteisiin ennen kuvaustasi. Järjestän avoimien ovien iltoja noin kerran kahdessa kuussa. Alta löydät tulevat illat. Osoite on Veckjärventie 1A, 061500 Porvoo. Korona-aikana toivon, että ilmoitat tulostasi etukäteen.


-


HUOM. Seuraathan mahdollisten äkillisten muutosten varalta Instagram-tiliäni tai Facebook-sivuani.