Synnytys & Fresh 48


SYNNYTYS

Kuvaan dokumentaarisia synnytyskuvauksia 1-3 vuodessa. Kuvaukseen kuuluu tutustumistapaaminen, jonka yhteydessä otamme muutamat odotuskuvat ja keskustelemme tarkasti toiveista ja ajatuksista synnytykseen liittyen. Päivystän raskausviikolta 37 synnytykseen saakka ja olen valmiina lähtemään. Pienten lasten äitinä kuitenkaan en voi 100% taata pääsyäni, mutta minulla on kattava varakuvaajien verkosto, joten asiakkaani ei jää ilman kuvaajaa. Ikuistan synnytyksen tarinaksi, pienistä yksityiskohdista suuriin tunteisiin.

Synnyttäjällä saa olla kaksi tukihenkilöä mukana synnytyksessä, joten kuvaaja voi olla puolison, muun tukihenkilön tai doulan lisäksi mukana synnytyksessä.

FRESH 48

Fresh48, eli vastasyntyneen kuvaus synnytysosastolla on yksi lemppareistani. Tulen kuvaamaan vauvan alle 2 vuorokauden ikäisenä osastolle, jolloin koko perhe on vielä aivan häkeltynyt ja pyörtymäisillään rakkaudesta. Vauvan ulkonäkö muuttuu jo viikossa hyvin radikaalisti, joten tämä on kuvaus teille, jotka haluatte kuvat hänestä todella vasta syntyneenä. Kuvaus on dokumentaaristyyppinen, enkä hirveästi ohjaile kuvausta tai asettele niin kuin studiolla. Kuvat ovat ennen kaikkea aitoja muistoja ensihetkistä.

Kiinnostaako odotus- tai vauvakuvaus?