Vastasyntyneet

Jos päädyit tälle sivulle, odotat todennäköisesti pientä ihmettä saapuvaksi omaan tai läheisesi perheeseen. Sen ihanampaa ei ole!

Valitsemalla ammattikuvaajan vauvasi kuvaamiseen, ei sinun tarvitse stressata enää mistään. Saat takuuvarmasti pakahduttavan ihanat muistot siitä, kun hän oli vielä uninen, ruttuinen ja niin pieni, että mahtui kippuralla kämmenillesi.

Kattava valmistautumisopas ja minä opastamme kaikessa, mitä mieleesi juolahtaa tai on juolahtamatta. Kuvaushetki on kiireetön, studio on lämmitetty, siivottu ja valmisteltu vauvaa varten ja minulla on kaikki tarvittava hallussa vauvan ja vanhempien käsittelystä varusteisiin.

Vastasyntyneen kuvaus on hyvä varata mielellään jo rakenneultran jälkeen. Varauksen yhteydessä sinulla on mahdollisuus ostaa myös odotuskuvaus alennettuun hintaan. Odotuskuvaus toteutetaan mielellään raskausviikkojen 32 ja 36 välillä, kun taas vauva kuvataan uunituoreena alle 2 viikon iässä studiolla tai jopa heti 2 vuorokauden sisällä syntymästä sairaalan osastolla. Tutustu niin sanottuun Fresh 48-kuvaukseen täällä. Rennompi lifestyle-tyylinen kotikuvaus on myös ihana vaihtoehto, mutta varsinkin talvikaudella suosittelen valo-olosuhteiden takia ensisijaisesti studiota. Vältytte siivoamiselta ja stressiltä.

Tutustu alla oleviin gallerioihin ja fiilistele teille sopivinta ratkaisua. Autan mielelläni valinnassa.

Tyylini ja käytäntöni

Tyylini kuvata vastasyntyneitä on minimalistinen, lämmin ja ajaton. En käytä juurikaan rekvisiittaa ja suosin vauvan ja vanhempien vaatteissa, asusteissa ja kapaloissa valkoista sekä neutraaleja värejä. Nämä toimivat vastasyntyneen kuulaan ihon kanssa parhaiten. Halutessanne saatte toki tuoda jonkun teille tärkeän asian mukaan kuvaukseen, oli se sitten mummon tekemä viltti tai joku tärkeä asu. Halutessanne voimme käyttää myös tuoreita kukkia muutamissa kuvissa, mainitkaa tästä toiveesta etukäteen.

Kuvaan aina vauvaa yksin, molempien vanhempien ja mahdollisten sisarusten kanssa kahden ja koko perhettä yhdessä. Kuvaus kestää 1,5-3 tuntia, sillä teemme kaiken vauvantahtisesti ja rauhassa. Saatte noin kahden viikon kuluttua kuvauksesta valintagallerian (tai voitte tulla studiolle kuvienkatselutapaamiseen), josta voitte ostaa teille rakkaimmat kuvat.