Lapset ja perheet

Lapsen tai perheen kuvaus voidaan toteuttaa ulkona, kotonanne tai studiolla. Miksei vaikka mökilläkin?

Kyseessä voi olla joku tärkeä ajankohta elämässä kuten puolivuotiskuvaus, 1-vuotiskuvaus tai koulunaloituskuvaus. Mutta se voi olla myös vain kuvaus teidän perheestänne juuri tässä hetkessä. Itse melkein suosin mielummin 6-10kk iässä Baby-kuvausta studiolla ja 1,5-2 vuotiaana perhekuvausta ulkona kuin juuri 1-vuotiaan kuvausta. 6-10 kuukauden iässä vauva konttailee ja istuu, mutta ei vielä todennäköisesti harjoittele kävelyä ja karkaile joka paikkaan. Hänessä on vielä vauvanpyöreyttä ja hän on täydellinen kuvattava. Kun kävely sujuu paremmin ja häntä voi sanallisesti hieman ohjailla on täydellinen ajankohta ulkokuvaukselle. Rakastan kuvata lapsia tutkailemassa luonnon ihmeellisyyksiä. Vaikka nämä ovat omia ajatuksiani kokemuksen perusteella, on valinta kuitenkin teidän. Lapsi on aina täydellinen kuvattavaksi! Oli hän vauva, teini-ikäinen tai mitä vain siltä väliltä..

Tärkeintä minulle on saada kuviin koko perhe.

Kannustan aina vanhempia tulemaan mukaan kuviin. On ihanaa saada itsestä onnistuneita kuvia ja vielä ihanampaa on, että teillä ja lapsella on muistoja teistä yhdessä. Niistä tulee todella rakkaita aarteita ajan kuluessa.

Perheelle ei myöskään ole määritettä. Kuvaukseen voi tulla pariskunta ilman lapsia, sinkku koiransa kanssa, lapset isovanhempien kanssa, aikuinen tytär ja äiti, neljä sukupolvea tai vaikka aikuiset sisarukset. J o k a i n e n perhe on tervetullut kuvaukseeni.