Vyöhyketerapia


Olen äitien ja vauvojen hoitamiseen eriikoistunut vyöhyketerapeutti ja imetysohjaaja. Hoidan toki myös lapsia ja aikuisia, mutta erityisesti raskaana olevia ja tuoreita äitejä sekä pieniä lapsia.


Otan tällä hetkellä vastaan studiolla ja tarvittaessa kotikäynteinä,


Sivun alaosasta löydät ajanvarauskalenterin.


Synnytyksen käynnistyshoitoja ja akuuttiaikoja kannattaa kysyä viestillä numerosta 0405830398.Vyöhyketerapia on lempeä ja tehokas tapa hoitaa kehoa kokonaisvaltaisesti. Yleensä ensimmäisestäkin hoitokerrasta on apua, mutta oireilevalle parhaiden hoitotulosten saavuttamiseksi suositellaan 3 kerran hoitojaksoa.

Tulen hoitamaan kaiken ikäisiä, mutta erikoistun vauvoihin ja äiteihin. Tarjoan apua niin raskautta toivoville, raskaana oleville, kuin synnyttäneillekin äideille. Synnytyksen käynnistyshoitoja tehdään raskausviikosta 39+0 eteenpäin tai 38+0, mikäli tiedossa on lääkkeellinen käynnistys.


Vyöhyketerapialla on mahdollista rauhoittaa hermostoa, rentouttaa ja vaikuttaa sitä kautta myös lapsen nukahtamiseen ja unen laatuun. Vyöhyketerapiasta voi hakea apua esimerkiksi vauvan vatsavaivoihin, syömisvaikeuksiin, refluksioireiluun, univaikeuksiin, kehon kireyksiin, allergioihin, yliherkkyyksiin, levottomuuteen ja itkuisuuteen.


Imetysohjaajakoulutus (WHO) tukee osaamistani niin äitien, kuin vauvojenkin hoidoissa.


Jos alla oleva varauskalenteri ei toimi, klikkaa tästä ajanvarauskalenteriin.

Kalenterin ulkopuolisia aikoja ja kotikäyntejä voit tiedustella viestillä numerosta 0405830398.

Asiakaspalaute

"Hakeuduimme Jannamarille vauvan refluksioireiden sekä mahdollisten lihasjumien takia, jotka tulleet pitkään kestäneen synnytyksen vuoksi. Saimme hoidoista suuren avun, vauvan refluksioireet sekä yleinen olotila helpottui, mm. nukkui huomattavasti rauhallisemmin yöunet. Jannamarilta saa lempeää ja ammattitaitoista palvelua, ottaa ihanasti huomioon lapset sekä vanhemmat."

- KIA